16 September 2008

Sirelililla kaherealine kaelakee

Otsisin kokku lillasid klaaspärleid. Sain kahes erinevas varjundis - ühed natuke roosakamad ja teised on sinisemat-lillat tooni. Seejärel tekkiski mõte, et teen küll sirelililladest sõõrikuhelmestest kaelakee, kuid valmistan kaherealisena.
Seega on ühes (lühemas) reas lillat tooni sõõrikuhelmed vaheldumisi sinakas-lillat tooni klaaspärlitega. Pikem rida on roosakamat tooni lillades klaaspärlites, mis vahelduvad samuti helelillade FIMO sõõrikuhelmestega.
Kaelakee pikkus on 55cm.

Must punaste triipudega




Siin siis järjekordne kaelakee, milles kasutasin FIMO-st suuri ümaraid sõõrikuhelmeid, klaaspärleid, vaskseid vahetükke ja ketti.
Sobib kasutamiseks igapäevaselt.
Kaelakee pikkus 48cm (sellel kaelakeel on kinnis).

Lisatud 09.okt. 2008 - Kõrvarõngad tegin hiljem juurde, tellija soovil.

06 September 2008

Donut Beads - red and black



Suures tuhinas tegin musta ja punasega sõõrikuhelmeid;-))) Need lapikud, ovaalsed, auguga on donut beads ehk sõõrikuhelmed - tänud Eveli!

Sellise imelise mustri, kus punane äär on justkui ära kõrbenud, sain ma savipritsiga triibutades. Mulle endale need väga meeldivad. Sel korral tegin teise poole ka punasetriibuliseks. Nii võivad sõõrikud vabalt keerelda - kee on ikka ilus! Sõõrikud on FIMO-st. vahele leidsin suuremaid punaseid helmeid, mis sinna imekenasti sobivad. Oh, keeruline on uue stiiliga alustamine - mis ma nüüd kokku ostetud seemnehelmestega teen?

Selle kaelakee pikkuseks on 72CM. Samas BeadStyle annab soovitusi isegi 86-92 cm ehete tegemiseks!