29 November 2010

Paistu muster


Komplektis Paistu on kaelakee ja kõrvarõngad. Kaelakee on ca 43cm pikkune. Käsitsivalmistatud polümeersavist (FIMO Soft ja Classic) helmeste vahel on mageveepärlid. Kõrvarõngaste konksud on sterlinghõbedast (proov Ag 925).

Kihnu muster



Komplektis Kihnu on kaelakee ja kõrvarõngad. Kaelakee on ca 43cm pikkune. Käsitsivalmistatud polümeersavist (FIMO Soft ja Classic) helmeste vahel on mageveepärlid. Kõrvarõngaste konksud on sterlinghõbedast (proov Ag 925).
Komplekt sobib kingituseks, sest on pakitud kinkekarpi.

Triibuseeliku käevõru



Triibuseeliku käevõru detailid on valmistatud polümeersavist (FIMO). Õhukesed värvilised liistukesed on kinnitatud helmetrossiga ning kinnisega.
Pakitud kinkekarpi, seega sobib jõulukingiks.

Donna



Peagi valmivad uued roosid!

Värvivalik laienes, kuigi kangast jätkub veel imeliste vanaroosa tooni rooside jaoks.

Rukkilill



Komplektis Rukkilill on kaelakee ja kõrvarõngad. Kaelakee on ca 43cm pikkune. Käsitsivalmistatud polümeersavist (FIMO Soft ja Classic) helmeste vahel on mageveepärlid. Kõrvarõngaste konksud on sterlinghõbedast (proov Ag 925).
Komplekt sobib kingituseks, sest on pakitud kinkekarpi.

Samblaroheline kaelakee ja kõrvarõngad

Roosa kaelakee


Organic




Roosa ripats

Lõikekiri


Kõrvarõngad

















08 November 2010

Oled kutsutud Mardilaadale!


Mardilaat toimub 11-13. novembril Saku Suurhallis, Tallinnas. Mardilaata korraldab Rahvakunsti ja Käsitöö Liit. Vaata infot, esinejaid ja uudiseid www.folkart.ee lehelt.

Mina olen kohal ja ootan Sind töötubade alal. Minu juures saab meisterdada polümeersavist helmeid. Meistrikojas osalemine maksab 60EEK (3,83EUR). Palun arvesta, et meistrikojas kulub aega min 45 minutit. Ette registreerima ei pea, tule vaid kohale!
Teen ka kahel korral rahvuslike mustrite meistrikoda. Neljapäeval kell 12. 30 ja reedel kell 10.00. Rahvusliku mustri meistrikojas õpime mustrirulli tehnikas Mulgi mustri tegemist ning osalemine maksab selles meistrikojas 150 EEK (9,59EUR). Meistrikojas kulub aega 2 tundi.

Lisaks meisterdamisele saab minu juurest osta ehteid, kellasid ja roosiõie prosse (vaata pilte!).