20 December 2007

Numbriline kokkuvõte


Mul oli kinnisidee teha 100 pärlikomplekti (teate küll Fimost pärlite ja organzaga - need, mida mu blogist kõige rohkem näha saab). Ja see number on mul nüüd täis. Uskuge mind, neid teha oli väga mõnus ning ma usun, et nende ehete uued omanikud on rõõmsad. Lisan veel, et minu pärleid kannavad inimesed Tallinnas ja Tartus, Haapsalus ja Viljandis, Turbas ja Lähtel, aga ka Budapestis. Võibolla veel kuskil, andke siia teada!
Ja nüüd, kui mul on 100 pärlikomplekti tehtud, mis siis nüüd edasi? Nüüd tegelen uute katsetustega - ripatsid, nahkpaelad või hoopis kellad. Esimesed katsetused on blogis juba näha olnud.
Detsembri alguses panin oma blogisse ka statistikamootori (statcounter). Ja selle järgi käis minu blogis 12.detsembril 58 külastajat - see on juba väga suur number. Huvitav kes need inimesed olid? Igatahes suured tänud külastuste eest ja tulge ikka minu juurest läbi!

Kohtumiseni uuel aastal!


* pildil jõulukuusk fiiberoptilisest kiust, allikas www.gadgetmadness.com/index.php?page=3

4 comments:

Katrin mdmB said...

Mina olin kindlasti üks külastajatest! :P Häid pühi!

Anonymous said...

Mina käin ja piilun ka... ning ootan aga uusi postitusi.
Maarit

Terje said...

oh, uued postitused tulevad siis, kui lapsed terved ja ma saan aega oma hobidega tegeleda. Loodan, et see aeg tuleb kiiresti.... Aga seni kogun ideid ja käin teisi uudistamas...

Anonymous said...

Soovin kiiret tervenemist Su lastele!
Maarit