25 April 2008

Pärlivanker läks veerema


Sel aastal siis esimest korda võtsin pärlendamise käsile.

Eilse ja tänase päevaga valmisid 11 kaelakeed või komplekti. Pean lisama, et see oli mõnus, rahustav ja inspireeriv tegevus. Kasutasin vaid varem küpsetatud FIMO pärleid ja tellitud klaashelmeid. Kahju vaid, et tarvikud otsakorral. Muidu mõtlesin, et enne kaupa juurde ei telli, kui suur hulk eelmisel aastal varutud klaashelmestest otsas. Kuid tellisin juba kinnitusi ja traati ja natuke piilusin ka seemnehelmeid.
Valminud pärlitest on pildid lisatud järgmistesse postitustesse. Nummerdasin pärlid, kuid ei lisanud pikkusi. Praegu pärlendamise lainel, mistõttu olen joonlaua kuskile kindlasse kohta tõstnud...
Suvi ei ole enam kaugel - hakkake ehetele mõtlema, kallid sõbrannad!
(nagu ikka kehtib reegel, kes ees see mees! Andke oma soovist kommentaarides teada, nii jõuab sõnum kohe mulle postkasti! Kommentaaridesse jääb siis märge ka, kui pärlid juba uue omaniku on leidnud. Kahjuks on kõik 2007 aasta ehted otsas (see märkus on oluline siis, kui valid pärleid värvide järgi))

4 comments:

Camilla said...

Tere, ma tahtsin küsida, et mida sa kaelakeede sisse paned? Ma mõtlen, et kas traati või niiti jne. Oleksin väga tänulik, kui vastad;)

Anonymous said...

Tere, ma tahtsin küsida, et mis su keede sees on? Et kas nagu traat või niit jne. ;)

Camilla

Terje said...

Pärlid on lükitud helmetraadile

Anonymous said...

Nii palju ilusaid keesid! Ja need isetehtud pärlid on jätkuvalt võrratud!!
Maarit