27 August 2008

Jälle midagi uut!


Nii pikka kaelakeed ei ole ma veel teinud - see on üle meetri pikk! See oli esimene uudis. Teine on see, et nii kiirelt ei ole ma pärleid teinud - eile leidsin Bead&Buttonist idee, küpsetasin pärlid ja täna juba panin kaelekeeks kokku! Kolmandaks leidsin, et selline traadiväänamine on mulle täitsa meeldima hakanud! Ma täitsa nautisin seda (eks lõpptulemust ikka ka!)

Selles kaelakees on kasutataud FIMO'st suuri ümaraid suure auguga pärleid (huvitav, kas neil mingi konkreetne nimi ka on?), klaaspärleid, metallhelmeid ja ohtralt vasktraati. Kaelakee on ilma kinniseta - see tähendab, et saab kaela panna ja kanda kahte moodi. Ehk siis kaks korda ümber kaela või vaid üks kord ümber kaela.
Mulle endale meeldivad need helelilla-valge-veidi beezhika värviga lapergused pärlid väga. Need küll keerlevad traadi otsas ja igal korral ei jää kaela muster pealpool, kuid sellest ei ole midagi (ka tagumine külg on OK).
Kuidas tundub?

4 comments:

MARRE said...

ilus tundub ja idee on hea! lähemalt tahaks kohe näha :) ja uudishimu ei anna rahu, milline siis tagakülg on.

Terje said...

Niiiiiiii põnev! Tagumine pool on valge või samuti lillaka tooniga. Vot nii!

Anonymous said...

nende suure auguga lapikute helmeste nimi on inglise keeles 'donut beads' ehk siis otse eesti keelde tõlgituna: sõõrikuhelmed :)

Katrin mdmB said...

Tundub kohe väga super :) Mõnusad värvid!