22 January 2010

Väikesed nööbid

"Kas Sa väikeseid nööpe ka saad teha?" tekkis küsimus ühel kursusel osalejal. "Mmm, vist saan, ei ole proovinud" oli minu vastus. Ma ju ei olnud nii väikeseid nööpe kunagi varem teinud.

Lubage esitleda õunarohelised ja lumivalged väikesed nööbid! Auke tegin kaks või neli - mõlemad variandid on sobilikud. Nööbid on nii ilusad, nagu päris.


Roosast savist tegin veel neli tektuurset nööpi, mis tulid ka kenad, pisut romantilisemad. Kollane üksik nööp sai kruvikeerajaga triibuliseks. Kas on ilus?

4 comments:

Piret Talur said...

On küll ilus.:)

Siiri said...

Superilusad nööbid!

MARRE said...

jaa, on küll ilus. ja tõesti, nagu päris. need kõige tillukesemad meenutavad natuke aukudega tablette :) sul on vorm selline pisike, või kuidas sa nad kõik nii ühesugused saad?

Polkovnik (Kadri) said...

Ilu peitud detailides. Ma olen seda kogu aeg ütelnud. Väikesed asjad lihtsalt on kenad. Kuigi, jah, nööbid võib vist kõik väikeste asjade hulka liigitada. Imearmas nööbikollektsioon seal viimasel pildil. Valge, heleroheline, roosa - see on ilus kombinatsioon. Ja nii armsad on kõik nööbid. Mul endalgi on paar valge-roosa-roheline-gammaga näputööd ootamas esitlemist.