01 November 2007

Uue kujuga pärlid

Viimasel nädalal on mul hästi läinud. Ma sain oma stuudiosse (kodune töötuba!) ülesse ahju, millega saan pärleid küpsetada. Ja nüüd saan suure laua taha oma pärleid voolida, ilma, et keegi segaks - see on mõnus!
Hästi on läinud ka sellepärast, et ma olen katsetanud uusi pärlikujusid. Tegin bicone või ufolaeva kujulisi pärleid (need on pildil ka). Lisaks katsetasin tavaliste laperguste kujude tegemist. No ja ega ma ümaraid pallikesi ei ole unustanud.
Ja mis kõige peamine - minu pärlitegemise protsessis on toimunud arendus - ma teen augud pärast küpsetamist. Selleks kasutan puuri. Lihtne.
Kui ma ühes eelmistest postitustest kutsusin üles minu pärlitele nimesid välja mõtlema, siis nüüd tahan tänada kommentaaride eest. Neid küll palju ei olnud, kuid kõige tähtsam on see, et ma tunnen ennast nüüd paremini ja saan nimesid panna nii nagu mul endal tunne tuleb.
Kuna ma lubasin kommentaaride eest meeles ka pidada, siis pildil olevad roosad pärlid on mdmB'le kingituseks! Muideks, ta on oma viimase kuu nimetanud just roosade pärlite kuuks!

1 comment:

Katrin mdmB said...

:) Oi - olen liigutatud!!! Tänan!