16 July 2008

Lihvitud ripatsid ja uued õpilased


Kuna mul seisis üks tumepunane värvipudel kodus, siis tekkis idee värvida valge ripats punaseks. Enne küpsetamist võtsin valge FIMO ja andsin talle kuju, millesse vajutasin ringe, kriipsukesi ja jooni. Töövahenditeks valisin sel korral kõige käepärasemad - pastaka ots, savinuga ja vildika korgi ots. Küpsetasin ripatsi ja katsin sissevajutatud mustri punase värviga, mis hetkega kuivas. Liivapaberiga hõõrusin kõrgematelt kohtadelt värvi maha ja selline siis jäi tulemus. On ju kena, kas pole?
Ja siis proovisin sama õuest korjatud puulehega. See on minu arvates veel põnevam.

Aktiivselt käima läinud FIMO õpitubades valmisid uued lilled ja spiraalid. Ma täitsa imestan, kui palju suudavad algajad esimesel korral uusi tehnikaid õppida. Eilsed õpilased olid omavahel sõbrannad, kes hiljuti enda jaoks avastanud polümeersavi ja ehete maailma.
Ja pärlitele aukude puurimine tuleb neil ka superkenasti välja. Ja nüüd jään ma ootama neist pärlitest valmistatud ehteid!


6 comments:

Agnessa said...

hästi vahva oli õpitoas, mulle väga meeldis, tahaksin juba uuesti tulla! sa oskad teha nii ilusaid fimohelmeid! ;) suur tänu igatahes õpetamast!

MARRE said...

oi need lihvitud ripatsid on tõesti äärmiselt kenad!! hea idee

Agnessa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Terje said...

Agnessa - tänud! Tulge jälle fimotama! Ilusad ehted Sul!
m. - tänud.

Katrin mdmB said...

Need punase värvi ja valge fimoga on väga efektsed!!!
...a mina muudkui luuran ja ootan, millal sa traaditöid näitama hakkad ;)

Terje said...

mdmb - tänud! Mul selle traadiga läheb veel aega. Tegin küll selle rohelise valmis, kuid ega ta nüüd nii ilus ka ei ole. Kui homme saan pildistatud, siis äkki näitangi;-)))