01 April 2009

Varsti eetris!

Tähelepanelikud sõbrannad mul, eksole? Kui ma kirjutan, et ERR tegi minust Prillitoosi jaoks lindistust, siis peaks see ju ometi kunagi eetrisse jõudma.
Täpselt nii. Ära jõudsite oodata;-)))
5. aprillil kell 15.00 algab ETV-st Prillitoosi saade. Palun vaadake. Kerge ülevaade minu näitusest EHE RAHVUSLIK, mis toimus ERM'is, lisaks õpetus mustrirulli tegemiseks. Illusteerival pildil on see roosa motiiv, mida ma seal saates õpetasin. Muideks, Ärma Roosi raamatus "Elumõnu" nimetatakse neid peenikesi kriipsukesi "iilguseks". Roosa hiilgav sõõr!

6 comments:

Panda said...

Nägin Sind telekas ja mulle väga meeldis! Meeldis Su õpetus ja saates ülevaade näitusest. Aga oleks tahtnu pikemalt vaadata...Oled fantastiline, superandekas ning tubli!

Edu Sulle!

Merle

Panda said...

Nägin Sind telekas ja mulle väga meeldis! Meeldis Su õpetus ja saates ülevaade näitusest. Aga oleks tahtnu pikemalt vaadata...
Oled fantastiline, superandekas ning tubli!

Edu Sulle!

Merle

Lucy said...

Ahh, kui kahju, et nii hilja märkasin su teadaannet, oleks ka tahtnud näha, sest oma silmaga see ei õnnestunud. :(

Terje said...

Panda - Tänud Sulle!
Ljudmila/Lucy - eh, kahju jah. Aga võibolla ongi päriselt nägemine parem!

Epp said...

Juhtusin ka nägema ja olin väga meeldivalt üllatunud. Eriti meeldis mulle see pastarull. ;-) Sa üllatasid mind täiega, ei ole ju eriti sageli enam suhelnud. Minu viga.
Palju edu ja nii kena on teada saada, et sul hästi läheb. Näitus ja saade ja ma loodan, et ka pereelu. Kõike head ja päikest.

Terje said...

Epp - tänud, et saadet vaatasid. Kas jääme lootma järgmist juhuslikku kohtumist või organiseerime?