06 November 2009

Kaks uut kursust novembris

Panen siia ka kahe kursuse info!
________________________________________

Nööbid ja kaunistused polümeersavist!

Neljapäeval 12. Novembril kell 18.00 toimub Tulika käsitöösalongis (Tulika 19, Tallinn) nööpide valmistamine FIMO-st. Juhendama tuleb Terje Ennomäe (parliblogi.blogspot.com).
Kas oled tahtnud mõnikord kaunistada tavalist T-särki nööpidega? Või mantlihõlmale lisada enda tehtud nööbi? Ja kust Sa siis need nööbid oled saanud?
Nüüd saame teha just sellised nööbid nagu Sul vaja! Materjaliks on FIMO ja Cernit.
Kasutame tekstuure (näiteks armastuskirja), värve (näiteks laimiroheline), mustreid (näiteks triibuseelikust) või hoopis katsetame huvitavaid variante mullaga?
Meisterdamise töötuba nööpide valmistamiseks toimub Tulika 19, Tallinn. Seal armsas käsitöösalongis on kohti 10-inimesele (koha saad registreerida terjee@hot.ee).
Meisterdamine toimub 12. Novembril kell 18-20.30
Nööpide valmistamise õpituba maksab 150EEK (tasumine kohapeal sularahas).
______________________________

Rukkilille ehted!

Neljapäeval 19. Novembril kell 18.00 toimub Tulika käsitöösalongis (Tulika 19, Tallinn) rukkilillehelmeste valmistamise õpituba. FIMO-st rukkilille tegemist juhendab Terje Ennomäe (parliblogi.blogspot.com)
Ilusad sinised rukkilillehelmed valmivad polümeersavist ning neist on võimalik valmistada kaelaehe, käevõru ja kõrvarõngad. Lisaks ilusale tulemusele saad käelist tegevust proovida ning toreda õhtuse seltskonna;-)))
Õpituba sisaldab savi ja töövahendeid. Kohapealt saab osta ka ehete tegemiseks vajalikke osi. Õpituba maksab 240EEK (tasumine kohapeal sularahas). Kohti on 10-le inimesele ja seetõttu on vajalik registreerimine (terjee@hot.ee).
Õpituba toimub 19. Novembril, Tulika 19, kell 18.00-20.30

No comments: