11 November 2009

Nööbid, nööbid, nööbid - teeme koos!

Nööpe ja prosse teeme juba homme!
Tegin veel eile ühe peotäie nööpe, neid läheb tarvis randmesoojendajale ja sallile. Prossi kavatsen tumedale vildile õmmelda ja siis uhkusega kanda.


Kursuse info on siin:
Neljapäeval 12. Novembril kell 18.00 toimub Tulika käsitöösalongis (Tulika 19, Tallinn) nööpide valmistamine FIMO-st. Juhendama tuleb Terje Ennomäe (parliblogi.blogspot.com).
Kas oled tahtnud mõnikord kaunistada tavalist T-särki nööpidega? Või mantlihõlmale lisada enda tehtud nööbi? Ja kust Sa siis need nööbid oled saanud?
Nüüd saame teha just sellised nööbid nagu Sul vaja! Materjaliks on FIMO ja Cernit.
Kasutame tekstuure (näiteks armastuskirja), värve (näiteks laimiroheline), mustreid (näiteks triibuseelikust) või hoopis katsetame huvitavaid variante mullaga?
Meisterdamise töötuba nööpide valmistamiseks toimub Tulika 19, Tallinn. Seal armsas käsitöösalongis on kohti 10-inimesele (koha saad registreerida terjee@hot.ee).
Meisterdamine toimub 12. Novembril kell 18-20.30
Nööpide valmistamise õpituba maksab 150EEK (tasumine kohapeal sularahas).

Olge kohal!

6 comments:

Anonymous said...

Appi kui ilusad, kas teed veel kuskil enne jõulu nööbitöötuba?

Tiina Saar (fän:)

Anonymous said...

Appi kui ilus! Kas teed veel millalgi enne jõulu nööbitöötuba?

Tiina Saar (fän)

Anonymous said...

Appi kui ilus! Kas veel tuleb enne jõulu nööbitöötuba?

Tiina Saar (fän)

Terje said...

Tiina - aitäh - Fänninimekiri täieneb! Enne jõulu tõenäoliselt enam ei tee nööpide teemat. Nööbid on plaanis veebruaris Tallinna Rahvaülikoolis. Aga rukkilill on juba sel neljapäeval Tulika salongis. Tule kohale!

Terje said...

samas - nööpe saab ikka teha, kas sõbrannadega minu stuudios või suurema huvi korral ka mujal. Andke märku!

Unknown said...

issand kui lahedad ja ilusad nööbid!!! need on tõeliselt omanäolised, originaalsed ja mul tekkis suur soov neid kah millalgi proovida valmistada...
eks uue aasta alguseks võiks küll väikse nööbiõpitoa planeerida Tallinnas(sain aru et sul ka oma väike stuudio kus olekski mõnus ju teha neid)