13 February 2009

Eelinfo 17. veebruari meistrikodade kohta

Teisipäeval, 17. veebruaril toimuvad Eesti Rahva Muuseumi (ERM) näitusemajas (Kuparjanovi 9, Tartu) polümeersavi meistrikojad. Meistrikojad on eelregistreerimisega. Tunnid algavad igal täistunnil, kogu tööprotsess koos ehte lõpliku valmimisega võtab aega 1,5 tundi.
Meistrikojad on tasuta (sisaldab polümeersavi, töövahendite kasutamist, õpetamist ja polümeersavi küpsetamist ahjus). Ehete osad (kinnised, paelad, traadid) saab kohapeal soetada.

Kuna meistrikojad on kõik täis registreeritud, siis on palju uuritud võimalust osaleda pealtvaatajana. Ikka võib pealt vaadata nii meistrikojas toimuvat, kui ka näituse ehteid. Samas pean lisama, et ruum on pisut väike. Loodan, et kõik huvilised mahuvad ära.

Need, kes on registreerunud meistrikotta
- palun olge õigeaegselt kohal!
- tunni alguses lepime kokku, mis kell pannitäis ehteid ahju läheb - ja sellest peame kinni (muidu jääb järgmise grupi algus venima);
- töö lõppedes puhasta töölaud, töövahendid ja käed!

Kõik materjalid, mida soovime kaasa anda (sh slaidiesitluse), leiad oma lauamati alt!


Kohtumiseni meistrikodades!

Käsitööõpetajad, huvikoolide juhid ja käsitööhuvilised!

Kui Teil on huvi meistrikodade vastu või sel korral ei saanud kohta, siis andke mulle teada. Teen meistrikodasid ka märtsis ja aprillis! Lisaks Tartule ka Tallinnas ja selle ümbruses.
e-post terjee@hot.ee

No comments: