11 February 2009

Esimesed meistrikojad ERM'is

Eile tegin esimesed meistrikojad ERM'is. Pean ütlema, et sain tohutult positiivse kogemuse, nägin inimestes suurt tahet oma kätega midagi valmistada, märkasin värvide kokkusobitamise oskust ning rõõmu silmades, kui tööd olid valmis.
Esimeses grupis olid 6-7 aastased lasteaialapsed. Ma küll ei uurinud, kas nad on varem polümeersavist midagi teinud, kuid nende huvi oli suur. Sealjuures sain ma teada, kes teeb emale või õele kingituseks ning kellel hoopis endal roosa kaelakee puudu. Vahvad lapsed, kes uudistasid näituse ehteid ja pidasid ilusaimaks diskokanda;-)))


Teises grupis olid Karlova Gümnaasiumi õpilased ja õpetajad. Selle tunni tegin põnevamaks sellega, et õpetasin lilleõit, millel mitu efekti - õie kroonlehel piirjooned ja kroonlehe servas väikesed kriipsukesed südamiku suunas. Ütlen ausalt, et aeg kulus märkamatult ning töötasime hoolega 1,5 tundi. Tulemused olid armsad - ühed õied meenutasid õunapuuõisi, teine oli lilla suvelill ning veel palju kenasid õisi. Ehk näeme neid peagi valmis ehetena!

No comments: